KOCAELİ / ÇAYIROVA - YENİMAHALLE İMAM HATİP ORTAOKULU

YENİMAHALLE İMAM HATİP ORTAOKULU

5137 Sokak NO26 ÇAYIROVA/KOCAELİ
Vizyon
Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan; topluma model olabilecek, ülkemizin geleceğine katkıda bulunan ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08.50-15.15
DOĞALGAZ KALORİFER
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARIYLA RAHATLIKLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
ÖĞRENCİ SERVİSİ VARDIR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2021 YILINDA OKULUMUZDA 1 FEN LİSESİ, 8 ANADOLU LİSESİ, 12 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, 7 MESLEK TEKNİK LİSESİNE YERLEŞTİRME OLMUŞTUR.